Financiering


“Ik zal nooit een financiering voor mijn auto aangaan”. Een veel gehoorde kreet op verjaardagen en partijen. Maar laat u niets wijsmaken; een groot deel van alle Nederlandse autobezitters heeft zijn of haar auto geheel of gedeeltelijk gefinancierd. En waarom ook niet? U wilt een fijne, betrouwbare auto rijden en waarom dan niet met een op uw wensen en mogelijkheden aangepaste financiering. Autobedrijf Wilkens kijkt graag met u naar de mogelijke opties. Al meer dan 10 jaar bieden wij onze klanten diverse lease vormen, merk onafhankelijk en met een perfecte service.

(Short) Lease / Autoverhuur

Voor startende ondernemers lijkt een representatieve auto of bestelauto vaak een onbereikbare luxe. Ook hier kunnen wij u een flexibele oplossing bieden. Er zijn natuurlijk ook situaties denkbaar waar in u tijdelijk behoefte heeft aan extra auto’s voor bijvoorbeeld medewerkers in hun proeftijd, of voor de duur van een project.

Autobedrijf Wilkens wil graag uw partner in tijdelijke mobiliteit zijn voor een auto van ieder formaat. Of het nu gaat om een kleine, middelgrote of luxe personenauto. Heeft u voor een overbruggingsperiode een auto nodig? Deze is bij Autobedrijf Wilkens direct beschikbaar. Met de short lease van Autobedrijf Wilkens zit u niet direct aan een lang contract vast. De auto is per direct beschikbaar en per direct opzegbaar. Ook zijn er mogelijkheden om de lease te wijzigen naar een koopovereenkomst.

Lease / autoverhuur

Autobedrijf Wilkens

Kommisjewei 137
9218 PE Opeinde

Contactinformatie

T. +31(0)512 37 12 36
F. +31(0)512 37 23 47
E. wilkens@wilkensautos.nl
IBAN: NL80 RABO 0309051576