Werkplaats


Autobedrijf Wilkens verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Onze monteurs worden gekenmerkt door veelzijdigheid en vakkennis. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in onze eigen werkplaats. Dit gebeurt tegen scherpe prijzen en na overleg met u, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij evenals dealerbedrijven alle merken en type auto’s uitlezen en op basis daarvan de juiste diagnose stellen.

Wij beschikken over een moderne werkplaats voor alle merken auto’s. Onze werkplaats beschikt over een 3-tal hefbruggen. Daarnaast beschikken we over de benodigde apparatuur om ook op het gebied van software alle voorkomende reparaties uit te voeren.

U kunt bij ons terecht voor:

APK

Algemene periodieke keuring. Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een APK rapport. Dit rapport is tevens bewijs van keuring. Indien er vanuit de APK reparaties noodzakelijk zijn zullen wij, indien gewenst, met u overleggen. Mits haalbaar, kunnen wij deze reparaties dezelfde dag nog uitvoeren.

Kleine onderhoudsbeurt

Een kleine onderhoudsbeurt is belangrijk voor uw auto. Het verversen van de olie is daarbij essentieel. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een degelijke onderhoudsbeurt.

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij alle onderdelen die nodig zijn. Daarnaast worden gedurende de uitvoering van deze onderhoudsbeurt al uw filters vervangen.

Reparatie

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan de schade in, en geven u een eerlijk en gedegen advies.

Banden, accu’s, uitlaten, ruitreparaties, trekhaakmontage

Voor het vervangen van uw banden of u accu bent u bij Autobedrijf Wilkens op het juiste adres. Qua kwaliteit en prijs kunnen wij ons meten met de besten van Nederland. Ook het (deels) vervangen van uw uitlaat, het repareren van uw ruit of het monteren van een trekhaak kunnen wij voor u verzorgen.

Snelle service

Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Wij staan garant voor een snelle service!

Vervangend vervoer

Als aanvullende service bieden wij u gratis vervangend vervoer gedurende de reparatieperiode van uw auto.

werkplaats

Autobedrijf Wilkens

Kommisjewei 137
9218 PE Opeinde

Contactinformatie

T. +31(0)512 37 12 36
F. +31(0)512 37 23 47
E. wilkens@wilkensautos.nl
IBAN: NL80 RABO 0309051576